Образователни Drum Circles

LIBERA провежда drum circles в класните стаи, физкултурни салони или стаи, салони с универсално предназначение или на открито сред природа. Тези кръгове са насочени към помагане на децата да открият радостта от създаването на тяхна собствена музика посредством изучаване, свирене и активно участие. Образователните drum circles се концентрират често върху научаването на основните принципи на музиката; развитието на социални качества като споделяне, слушане и сътрудничество; възможността учениците да открият разнообразни начини за изразяване. Образователните drum circles могат също да включват музикални игри със специфични теми или цели и биха могли да се разширят до такива дисциплини като творчески актове, пеене или визуални изкуства.

Предимствата от участие в образователните drum circles са:

• насърчаване на учениците да взимат участие по правилния за тях начин, което им помага да придобият самочувствие чрез позитивни преживявания;

• допускане на подхода на всестранната интелигентност, който учениците научават чрез изследване и поощряване на детската уникалност;

• поставяне на учителя в ролята по-скоро на музикален инструктор, отколкото на лидер, позволявайки повече свобода в наблюдаването и оценяването на ученическия прогрес.

Към образователните Drum Circles, също така спадат и разнообразните форми на образователни програми за деца и възрастни, конференции, семинари, workshops и т.н.

Реклами

Един коментар to “Образователни Drum Circles”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: